Låt oss hjälpa varandra!

Vi i Växjö Kanot Club erbjuder både hjälp med försäljning, reperationer och inköp – Tillsammans skapar vi en hållbar konsumention som får planetens resurser att räcka (och ger dig som medlem lite pengar över).

Funderar på att sälja din kanot?

Har du en kajak som behöver säljas eller utrustning som inte längre används? Vi i Växjö Kanot Club hjälper gärna till att hitta köpare om du har planer på att sälja din kajak eller övrig utrustning! 

Om du vill sälja etc någon paddlingsrelaterat så maila nedanstående information till info@vaxjokanot.com:

”Säljes….”

för kajaken/paddeln/tillbehöret

användning, slitage, ordinariepris, stabilitet etc

Om du inte vet detta, hjälper vi gärna till att göra en uppskattning av värdet

Max 5 st (om tillämpligt)

Efter att vi granskat din annons försöker vi aktivt förmedla den till både nya och gamla medlemmar via våra olika kanaler (Medlemspaddling, Facebook, Slack och hemsida). Om det är en kanot eller utrustning som kan användas vid organiserade aktiviteter kan vi också erbjuda att köpa kanoten direkt. 

Sälj din kanot till oss – Vi är alltid på jakt efter fler kanoter till vår verksamhet! 

Senaste inläggen

Har din kanot gått sönder eller behöver fixas upp?

Doktor Kajak i Moheda är en fantastisk reparatör om du behöver hjälp med att fixa din kanot och rekommenderas varmt, men vid mindre allvarliga problem som en skädda som fastnat eller mindre lagningar av gelcoat kan du också vända dig till ansvarig reparatör i klubben. Vi hjälper gärna till med vad vi kan (i mån av tid).

Om du hellre lagar din kanot själv har vi sammanställt en kort guide för mindre lagningar av gelcoat på följande länk. Det mesta som behövs för att laga din kanot finns att låna vid klubben, men denna utrustning är inlåst, så du behöver kontakta någon i styrelsen för nyckel.

Vill du köpa nytt?

Har du planer på att köpa ny kajak eller utrustning? Vi hjälper gärna till med kunskap och tips. Vi har också flera samarbeten med återförsäljare. Bland annat hos Dietz och Karlskrona Kajak. Läs mer nedan.

Stöd Växjö kanotklubb genom att använd ovan länk när du handlar från Dietz. Vid varje köp genom länken erhåller klubben 3% i provision

Ange att du är medlem i Växjö kanotklubb för att erhålla 5% rabatt på kanoter från Karlskrona Kajak. 

Donera till vår fritidsbank

Har du utrustning som inte längre används eller tar upp plats i ditt garage eller förråd? Skänk den isåfall till klubben. Under flera år har vi försökt bygga upp en typ av fritidsbank för kanotsport, så medlemmar inte ska behöva investera i nya torrdräkter, våtdräkter, friluftsutrustning m.m för att kunna följa med på sin första kurs eller tävling!. Det spelar ingen roll om utrustningen är trasig. Vi lagar och återanvänder det som går! 

att vi hjälps åt att vårda vårt klubbhus och övrig anläggning genom att närvara vid städdagar och årsmöten.

Att ni känner till klubben kunskapskrav vad gäller hantering av utrustning och kanoter

För att det ska bli en trivsam stämning vid klubben och slippa ha onödiga irritationsmoment mellan medlemmar bör alla ha läst klubbens framtagna trivselregler

att man håller sig uppdaterad på facebook och hemsidan och träffas på årsmöte och/eller medlemsmöten.

att vi sätter säkerheten högt och följer klubbens framtagna säkerhetspolicy

Att vi visar hänsyn till de som tränar och håller i prova på och låter de använda bryggorna och kanotställen i första hand

Har du fler frågor?