Är du mer sugen på att basta än paddla?

Eller vill du kombinera din paddling med en varm bastu efter en avkopplande tur på vattnet? Isåfall ska du inte tveka att bli medlem och skaffa någon av våra tilläggstjänster. Med någon av våra tilläggstjänster får du tillgång till både klubbens bastu och övriga anläggning. Det billigaste alternativet är ett bastupass. Men i alla tjänster ingår tillgång till omklädningsrum och bastu. 

Vad ingår i ett bastupass?

Med tilläggstjänsten bastupass har du tillgång till allt du behöver för att njuta av bad och bastu i en avkopplande miljö.  

Bastun ligger i anslutning till Sjöräddningens lokaler (ca 10 meter ifrån vår entré) och tar ca 30 min att värma upp. Bastun drivs med elagreggat som sätts på via en timer.

I vår anläggning finns omklädningsrum med dusch/toalett för både herrar och damer. 

Det finns flera bryggor med badstege i anslutning till klubben. Det ena vid Wilhelmshill och den andra vid sjöräddningen. Dessa är tillgängliga hela året, och vid båda finns det ofta en vak för dig som vill vinterbada.

FAQ

Har du några fler frågor angående vår bastu och anläggning rekommenderar vi er att läsa följande frågor och svar innan ni kontaktar oss med er fråga. 

Ja, du måste vara medlem och ha ett bastupass för att kunna använda klubbens bastu utanför ordinarie aktiviteter. 

Än så länge är vår förhoppning att kunna hålla bastun öppen året om, men eftersom bastun drivs med elagreggat kan vi behöva göra justeringar under 2023

För att det ska bli en trivsam stämning vid klubben och slippa ha onödiga irritationsmoment mellan medlemmar bör alla ha läst klubbens framtagna trivselregler. I dessa finns det en tydlig sektion för användning av bastun. 

Vi har inget bokningssystem för bastun utan det är först till kvarn som gäller. 

Bastun är lagom för en grupp på ca 6 personer. 

Vi har inga regler som säger att du inte får ta med en kompis och basta, men vi ser gärna att alla som använder vår bastu hjälper till och stöttar klubben genom att betala för medlemskap och pass. Utan tillräckliga intäkter från medlemmar har vi inte täckning att hålla bastun öppen året om. 

Har du fler frågor?