Bli vår sponsor

Vill ni bli vår sponsor?

Letar ni efter nya möjligheter att marknadsföra er organisation eller företag? Ge Växjö Kanot Club en chans.

I vår förening har vi haft en lång tradition av att ta fram duktiga, framgångsrika och engagerade kanotister. Sedan början av 80-talet har klubben haft hela 8 kanotister med i något landslag, men under 00-talet har framgångarna uteblivit. Kompetensen och viljan finns fortfarande kvar men att vara en mindre kanotklubb i en stad som Växjö, där nästan allt fokus ligger på satsningar inom större sporter som hockey, fotboll och innebandy är tufft.  Därför letar vi nu efter er som vill hjälpa oss växa. 

Tillsammans med er hjälp hoppas vi kunna möjliggöra så fler barn & ungdomar får en chans till rörelse och hitta gemenskap samt glädje i klubblivet. 

Våra sponsorpaket

Växjö Kanot Club erbjuder sponsringspakt till företag och organisationer. Dessutom kan enskilda sponsringsavtal tecknas. Om du är intresserad och vill veta mer. Vänligen kontakta kassor@vaxjokanot.com.

Paket 1

1 år 500 kr/år

Paket 2

2 år 2500 kr/år

Paket 3

1 år 5000 kr/år

3 år 4000 kr/år

5 år 3000 kr/år

Paket 4

3 år 5000 kr/år

5 år 4000 kr/år

FAQ

Om du har fler frågor angående sponsring kan du kontakta oss nedan, men vi rekommenderar att läsa följande frågor och svar först. 

Om ni vill stödja klubben ekonomiskt med en mindre gåva är det enklast att swisha beloppet till 123-3231669 och märka betalningen ”gåva”

Om ert företag vill skänka en gåva i form av kanot eller annan utrustning tar vi tacksamt emot.


 

Alla kajaker som sponsras till klubben får en snygg logga eller dekal som tack!

Om du är intresserad att hjälpa oss söka fler sponsorer så ta kontakt med Jennie Hedrén Hasselros 

Har du fler frågor?