Gräsroten

Heja på oss!

Ikonen ovan tar dig till Svenska Spel och Gräsroten.

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå. Växjö kanotklubb hoppas att det ska bli den eller en av de föreningar du väljer att stödja.

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj Växjö kanotklubb och upp till två föreningar till som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på www.svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 – 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar

När du valt dina föreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din förening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos den/de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din valda förening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng Växjö KK har fått under året som gått, desto mer pengar ger det till föreningen. Tillsammans har vi möjlighet att enkelt förbättra föreningens ekonomi med minimal arbetsinsats.