Kursanmälan

Lägg till din rubriktext här

Tack för din anmälan

Efter att du har fyllt i vårt formulär kommer du få en inbjudan till vald kurs inom 1-3 dagar förutsatt att datum för vald aktivitet finns upplagda i vår kalender eller att kursen inte är fullbokad. Inbjudan kommer från Spond. Om du inte kan hitta mejlet kolla din skräppost.

I inbjudan från Spond finns det en knapp där du kan klicka svara. Via knappen kommer du till själva aktiviteten i vår app. På sidan kan du se all information kring aktiviteten. Du kan också bekräfta ditt deltagande eller avboka din plats. 

Spond är klubbens app för allt som rör våra aktiviteter. Du behöver inte själva appen för att delta på aktiviteter men om du vill kunna anmäla dig till fler kurser eller byta till ett annat datum är det enklast att göra detta via appen. Läs mer om Spond här

Mer information om kursen och vad man bör tänka på kommer ca 5-7 dagar innan kursstart!

Betalning sker med Swish i samband med aktivitet. 

Om du inte mottagit någon inbjudan från Spond kan det antingen bero på att det inte finns några tillgängliga datum för vald aktivitet ännu eller att ansvarig ledare glömt att skicka en inbjudan. Om du misstänker att en ledare glömt skicka en inbjudan kan du kontakta oss via mejl eller telefon. 

Om du vill anmäla dig till en aktivitet under samma dag eller inom 24 timmar rekommenderar vi att ringa ansvarig nedan. 

Har du fler frågor?