Vinterbad & bastu

Lägg till din rubriktext här

Vinterbad & bastu

Som medlem i Växjö kanotklubb och med någon av våra tilläggstjänster får du tillgång till omklädningsrum och bastu. Det billigaste alternativet är ett bastupass. Men i alla tilläggstjänster ingår tillgång till omklädningsrum med dusch och bastu. 

Vad ingår i ett bastupass?

Med tilläggstjänsten bastupass har du tillgång till allt du behöver för att njuta av bad och bastu i en avkopplande miljö. Bastun ligger i anslutning till sjöräddningens lokaler och från bastu har du enkel tillgång till både bryggor, hopptorn och klubbens omklädningsrum. 

Vanliga frågor gällande vinterbad & bastu

Har du några frågor angående vinterbad eller vår bastu rekommenderar vi er att läsa följande frågor och svar innan ni kontaktar oss med er fråga. 

Kallbad är något som förknippas med mental hälsa, feel good och samtidigt lite galet. Har du varit sugen på att testa? Läs då Växjö kommuns officiella guide till kallbad 

Ja, du måste vara medlem och ha ett bastupass för att kunna använda klubbens bastu utanför ordinarie aktiviteter. 

Än så länge är vår förhoppning att kunna hålla bastun öppen året om, men eftersom bastun drivs med elagreggat kan vi behöva göra justeringar under 2023

För att det ska bli en trivsam stämning vid klubben och slippa ha onödiga irritationsmoment mellan medlemmar bör alla ha läst klubbens framtagna trivselregler. I dessa finns det en tydlig sektion för användning av bastun. 

Du kan boka bastun genom att gå in på sidan boka en resurs under fliken kalender. En bokning måste göras 24 timmar i förväg för att vara giltig. 

Alla bokningar av bastun ses i klubbens kalender under inställningen resurser. Bokningar av olika resurser är markerade med grön färg. 

Nej, du behöver inte göra en bokning för att använda klubbens bastu, men visa hänsyn till de som gjort.  

Bastun är lagom för en grupp på ca 6 personer. 

Vi har inga regler som säger att du inte får ta med en kompis och basta, men vi ser gärna att alla som använder vår bastu hjälper till och stöttar klubben genom att betala för medlemskap och pass. Utan tillräckliga intäkter från medlemmar har vi inte täckning att hålla bastun öppen året om. 

Har du fler frågor?