Behöver du en plats för din privata kanot?

Som medlem i Växjö kanotklubb har du möjlighet att ansöka om plats i våra förråd genom att skaffa tilläggstjänsten klubbpass. 

Vad ingår i ett klubbpass?

Med tilläggstjänsten klubbpass har du möjlighet att förvara din kanot i någon av våra 3 lador. Du har också full tillgång till hela klubben (inklusive gym och bastu) och kan vid behov låna någon av klubbens kanoter. 

Du har tillgång till en privat kanotplats under förutsättning att man är aktiv i klubben. 

Du eller en kompis kan låna klubbkanoter och paddla på egen hand, förutsatt att ingen organiserad aktivitet pågår. 

Du har full tillgång till klubbens bastu och omklädningsrum. 

Vid behov kan medlemmar med klubbpass låna materiall och utrustning för fix av egna kanoter

Vilken typ av förvaring passar dig?

Vi har tre olika typer av klubbpass beroende på dina behov

Aktiv

1000 kr/år

För dig som deltar aktivt på klubbens träningar och representerar klubben under nationella och internationella tävlingar erbjuder vi klubbpass till nedsatt pris kallad klubbpass – aktiv

Ordinarie

1500 kr/år

För dig som paddlar rekreationellt och vill ha en plats i ergonomisk höjd är det ordinarie klubbpass som gäller

Vinter

1000 kr/år

För dig som enbart behöver en plats för din kanot under vinterhalvåret erbjuder vi kanotplats till nedsatt pris kallad klubbpass – vinterförvaring

Kanotförvaring

Vi har platser för alla typer av kanoter.

FAQ

Om du har fler frågor angående klubbpass får du gärna höra av dig annars rekommenderar vi att läsa följande frågor och svar. 

Ja, träningsavgifter som klubbens klubbpass räknas som en träningsavgift enligt skatteverket utsaga 2018. Kontakta klubbens kassor för kvitto på din betalning. 

Alla medlemmar med klubbpass har fri tillgång till klubbens kanoter och kan således ta med en kompis och paddla. Max 2 personer per gång. Vid större grupper är vi tacksamma att du kontaktar styrelsen@vaxjokanot.com

Klubbkajaker och privata kajaker förvaras i olika lador, så det är enbart andra medlemmar med klubbpass som kommer ha tillgång till samma lada som dig själv. Övriga medlemmar kommer inte ha åtkomst till privata kanoter. 

Detta gäller dock enbart havskajaker och surfskis. Övriga kanottyper förvaras i samma lada som klubbkajaker men i en annan sektion. 

Med klubbpass förvaring förvaras din kanot längst upp i våra lador, vilket gör det väldigt svårt att nyttja kanoten aktivt om du paddlar själv. Därför är detta alternativ enbart för dig som vill ha någonstans att lägga din kanot under vintern eller som paddlar sällan och ofta i sällskap. 

Vissa privata medlemmar i klubben erbjuder kanotförvaring i sitt garage för dig som letar efter en kanotförvaring men inte nödvändigtvis i anslutning till klubben. Kontakta info@vaxjokanot.com för mer information. 

  • Släproder ska alltid vara i uppfällt läge för att minska risken att skadas vid förvaring.
  • Om du har kanotplats vid nivå 1 och ett underliggande profilroder rekommenderas att kajaken alltid förvaras på sidan för att undvika att rodret skadas av misstag.
  • Om du önskar byta plats eller ställa dig i kö för en bättre plats kontakta styrelsen på info@vaxjokanot.com
  • All utrustning inklusive din kanot ska vara märkt. Ni kan låna en Dymo för märkning av privat utrustning i understa lådan i hurtsen inuti entren i klubbhuset.
  • Se till att hålla rent vid din egen plats för allas trivsel.
  • Kontrollera att ditt namn stämmer på anslaget kanotplatser intill.

Längs väggarna i samtliga lador finns det plats att hänga upp sin privata paddel. Övrig utrustning som inte går att förvara i själva sittbrunnen på kajaken (exempelvis kanotvagn, kläder, kapell) ska förvaras i kanotlada 1 vid sektionen för övrig privat utrustning (du hittar sektionen bakom kajakerna).

Paddel och övrig utrustning ska tydligt vara märkt med ditt namn. 

Vi kan ordna förvaring för enstaka SUP i nära anslutning till klubben vid förfrågan. 

Har du fler frågor?