Uthyrning av kanotplatser

Lägg till din rubriktext här

Uthyrning av kanotplatser

Som medlem i Växjö kanotklubb har du möjlighet att ansöka om plats i våra förråd genom att skaffa tilläggstjänsten klubbpass. 

Vad innebär ett klubbpass

Med tilläggstjänsten klubbpass har du möjlighet att förvara din kanot i någon av våra 3 lador i mån av plats. Du har också tillgång till hela klubben (inklusive gym och bastu) och kan vid behov låna någon av klubbens kanoter. 

Kanotförvaring

Vi har platser för de flesta typer av kanoter

Vilken förvaring passar dina behov

Då alla våra förvaringsplatser inte är lika ergonomiska erbjuder vi tre olika förvaringsalternativ för dig med klubbpass.

  • Junior
  • Aktiv
  • Passiv
Förmåner JuniorAktivPassiv
Förmåner
1000 kr
/år
1 500 kr
/år
1000 kr
/år
Plats på rad 5
En förvaringsplats för dig som enbart behöver en plats för att förvara din kanot under vinterhalvåret
Plats på rad 1-4
En förvaringsplats i ergonomisk höjd som lämpar sig bra för dig som ofta vill ut och paddla på egen hand i Helgasjön.
1 000 kr1500 kr1 000 kr

Vanliga frågor gällande uthyrning av kanotplatser

Om du har fler frågor angående klubbpass får du gärna höra av dig annars rekommenderar vi att läsa följande frågor och svar. 

Ja, träningsavgifter som klubbens klubbpass räknas som en träningsavgift enligt skatteverket utsaga 2018. Kontakta klubbens kassor för kvitto på din betalning. 

Klubbkajaker och privata kajaker förvaras i olika lador, så det är enbart andra medlemmar med klubbpass som kommer ha tillgång till samma lada som dig själv. Övriga medlemmar kommer inte ha åtkomst till privata kanoter. 

Detta gäller dock enbart havskajaker och surfskis. Övriga kanottyper förvaras i samma lada som klubbkajaker men i en annan sektion. Med en passiv förvaringsplats förvaras din kanot längst upp i våra lador, vilket gör det väldigt svårt att nyttja kanoten aktivt om du paddlar själv. Därför är detta alternativ enbart för dig som vill ha någonstans att lägga din kanot under vintern eller som paddlar sällan och ofta i sällskap. 

Vissa privata medlemmar i klubben erbjuder kanotförvaring i sitt garage för dig som letar efter en kanotförvaring men inte nödvändigtvis i anslutning till klubben. Kontakta info@vaxjokanot.com för mer information. 

Längs väggarna i samtliga lador finns det plats att hänga upp sin privata paddel. Övrig utrustning som inte går att förvara i själva sittbrunnen på kajaken (exempelvis kanotvagn, kläder, kapell) ska förvaras i kanotlada 1 vid sektionen för övrig privat utrustning (du hittar sektionen bakom kajakerna).

Paddel och övrig utrustning ska tydligt vara märkt med ditt namn. 

Vi kan ordna förvaring för enstaka SUP i nära anslutning till klubben vid förfrågan. 

Har du fler frågor?