LÄGER KANOTSKOLAN 2020

Hej! Vi vill börja med att tacka för en första fantastisk vecka ihop. Nu har vi en vecka kvar där vi väntar nya lekar och utmaningar!


Kanotskolan slutar på torsdag och vi tänker därför anordna ett läger fredagen till lördagen därefter.
När? 26-27 juni samling vid klubbhuset 15:30, vi kommer tillbaka 12:00 på lördagen. Var? Vi samlas på klubben och paddlar sedan gemensamt till Helgö där vi övernattar. 

https://www.google.com/maps/place/Helg%C3%B6/@56.9560073,14.7835658,15.11z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xc4e0cf4bbd0a271a!8m2!3d56.9576363!4d14.783592

Vi kommer alltså paddla till ön Helgö där vi kommer övernatta i tält (privata). Det är därför bra om ni uppmuntrar era barn att redan nu börja prata ihop sig med varandra så att alla får ett tält att bo i. Om ni absolut inte kan lösa ett tält måste ni meddela oss så ska vi försöka lösa det. 

Packningen kommer köras ut till ön med bil och släp och kommer alltså inte tas i några kajaker. Det underlättar dock om ni packar i väskor istället för öppna påsar. 

Klubben kommer bjuda på kvällsmat i form av grillad korv men man får gärna ha med sig något snacks och även dricka. Specialkost medtages själv! Frukost står man själv för, tänk på att maten ska tåla värme:)

OBS inga nötter får medtas. 

Det är till stor hjälp om ni kan ta med några tomma Pet-flaskor vi kan fylla med vatten och ha med till ön. 

PACKLISTA:

-sovsäck och liggunderlag

-tält

-flera ombyten, varma kläder till kvällen

-solkräm och myggmedel

-dricka och snacks om så önskas

-kudde

-badkläder och handduk

-frukost t.ex. räkost, macka, riskakor, frukt 

-vatten till dricka och tandborstning!

-tandborste och tandkräm

-ficklampa och powerbank

-eventuellt keps

Vi räknar med att vara tillbaka lite innan 12 och då hämtar ni era barn vid klubbhuset.

Vi vill gärna veta hur många som vill följa med så därför får ni anmäla ert/era barn till mig genom att skriva ert barns namn och att de vill följa med. Skriv även med vilka ditt barn ska bo och om det finns plats över. Detta eftersom vi måste se till att alla får en plats att sova på. Detta sker senast på onsdagen den 24/6. Tack