Ändringar gällande medlemsförmåner

Under vintern har styrelsen beslutat att göra en förändring vad gäller medlemsförmåner och tilläggstjänster. I korthet innebär beslutat att medlemmar kommer behöva betala en avgift per år för att delta på klubbens aktiviteter. Alla som redan betalar för en tilläggstjänst kommer inte behöva betala något mer för att delta utan denna nya avgift är enbart för de som idag är medlemmar utan tilläggstjänst. 

Detta innebär att alla som idag är medlemmar men inte betalar för en tilläggstjänst kommer att faktureras för ett aktivitetspass under 2024 och framåt. Läs mer nedan om våra tilläggstjänster.

Om du redan nu vet att du inte önskar betala för ett aktivitetspass under 2024 kan du fylla i följande formulär eller mejla klubbens kassör. 

Aktivitetspass 500 kr

Efter många år av diskussioner kommer vi under 2024 att införa en ny typ av tilläggstjänst kallad aktivitetspass. Detta är en typ av träningsavgift för alla som vill kunna delta på klubbens organiserade aktiviteter och tävlingar. Detta gäller även roll i bassäng och andra inomhusaktiviteter. Utan aktivitetspass kommer vi kräva att deltagande medlemmar swishar 100 kr per tillfälle. 

Kajakpass 1000 kr

Kajakpass ersätter klubbens tidigare kanotavtal, och alla som tidigare haft kanotavtal kommer uppgraderas till kajakpass. I tjänsten ingår lån av klubbens kanoter och att ni kan delta på alla organiserade aktiviteter utan extra kostnad.

Klubbpass 1500 kr

Tjänsten klubbpass ersätter vår tidigare kanotplats och riktar sig till alla som vill ha eller redan har en kanotplats. Alla som tidigare haft en eller flera kanotplatser kommer uppgraderas till en eller flera klubbpass. I tjänsten ingår förvaring av kanot i våra lador, lån av klubbens kanoter och att ni kan delta på alla organiserade aktiviteter utan extra kostnad. Detta är klubbens nya “all inclusive” tjänst för er som paddlar aktivt och vill behålla er kanotplats på samma nivå som tidigare. I tjänsten ingår också en förmånlig försäkring som skyddar er kanot vid transport, brand och andra skador i samband med förvaringen av kanoten. Ni betalar 1500 kr per kanotplats med klubbpass. 

Kanotplats 1000 kr

För er som inte är intresserade av att låna kanoter eller har flera kanoter erbjuder vi tjänsten kanotplats. Detta är i princip samma tjänst som tidigare och till samma pris men innebär att er kanot kommer förvaras på en högre nivå i våra lador. Rekommenderas för er som enbart använder våra lador för förvaring eller för er som paddlar ofta tillsammans och kan hjälpas åt att lyfta in- och ur kanoter. Flera pallar har införskaffats för att underlätta lyft till högre nivåer.

Om du är intresserad av att byta till en kanotplats fyll i följande formulär

Vad innebär en tilläggstjänst?

En tilläggstjänst gäller enbart för dig själv. Inte för övriga i familjen, detta då friskvårdsbidrag enbart gäller dig själv och ej övriga! 

Vill övriga i familjen delta på aktiviteter betalar de också för en tilläggstjänst eller swishar 100 kr per gång. Vill kompisar delta är det gratis men max 3 gånger. 

*För lån av kanoter räcker det att man har ett familjemedlemskap och valfri tilläggstjänst för att hela familjen ska kunna paddla tillsammans utan extra kostnad.