Årets nya kanoter

Lägg till din rubriktext här

Årets nya kanoter

Det har blivit en hel del nytt inför säsongen 2023. Allt ifrån havskajaker till familjekajaker och gamla klassiker i ny och modern tappning. Vi har också införskaffat en ny SUP bräda för de som verkligen vill öva sin balans och styrka.

 • Modell

  Rebel Greenland T
 • Typ & modell (år)

  Detta är en klassisk greenlander med större sittbrunn och mer volym.
 • Beskrivning

  Den har samma klassiska linjer som en Ilaga med hårda slag längs hela vägen på det det V-bottnade skrovet. Det låga för- och backdäcket ger riktigt bra paddelkontakt och gör kanoten extremt enkel att manövrera. Den är också fantastisk för alla typer av rollar. Både fram- och bakåtroll.
 • Modell

  Aquarious K2/K3
 • Typ & modell (år)

  Stabil kajak för 2 eller 3 personer.
 • Beskrivning

  Den perfekta familjekajaken med mycket plats och super stabil. Den har tre sittbrunnar där man kan ha 2 små barn i mitt sektionen eller varför inte sin hund?
Previous
Nästa
 • Modell

  Zergul Arrowplay LV PE
 • Typ & modell (år)

  En klassisk playbot för lek, tur och långfärd.
 • Beskrivning

  Den är designad för dig som vill ut på vattnet för att surfa och rolla, men även kunna ge dig ut på längre turer med packning. Skarpa slag och en tydlig rocker gör den lätt att svänga med skrovet, vilket tillsammans med skäddan ger dig perfekt kontroll av kajaken.
Previous
Nästa
 • Modell

  Point 65 Whisky 16
 • Typ & modell (år)

  Whiskyn är en kombination av en smidig A till B-tourer och en lekbåt för havet
 • Beskrivning

  Som turkajak är det en kajak som ger självförtroende: den är stabil och bekväm, svänger lätt och packar mycket last. Som en lekbåt är det en kajak som utmanar dig att tänja på dina gränser: det är en surfmaskin med fantastisk prestanda i grovt vatten och med sin nyckelhålsformade sittbrunn och låga akterdäck är den en fröjd att rolla.
Previous
Nästa
 • Modell

  VKV Kåre (i nytt utförande)
 • Typ & modell (år)

  Klassisk motionskanot från välkända vituddens kanotvarav
 • Beskrivning

  Bra instegskajak för lättare personer och en fantastisk trygg motionskajak för de som är under 180cm. Kajaken fungerar utmärkt för såväl expeditioner som kortare motionspass och är en kajak som de flesta klarar att hantera själva på land genom sin ringa vikt (18 kg)
Previous
Nästa
 • Modell

  Prijon Skegyak Mk-1
 • Typ & modell (år)

  En playbot med otrolig komfort
 • Beskrivning

  Denna kajak är en ny spännande teknisk havskajak från välkända Prijon! Perfekt för både lekfull paddling längs med kusten och längre övernattningar. Med kanske den skönaste kajaksits som skapats.
Previous
Nästa
 • Modell

  Yster 21.5 Naked Carbon
 • Typ & modell (år)

  En viktoptimerad plattvattensprinter.
 • Beskrivning

  Naked Carbon är en viktoptimerad paddelbräda för avancerad träning och racing. Det är resultatet av avancerad 3D-modellering i kombination med iterativ prototypframställning med svenska mästaren i SUP Sprint Martin Hunter.

Övrigt som hänt

Vi har också moderniserat många av våra befintliga kanoter. Vi har bland annat satt in nya fotstöd i flera av våra turkajaker (Kåre, Elite & 55) och bytt ett antal skäddor. Mer arbete kvarstår men vi är väldigt nöjda med utveckligen, och det hoppas vi ni också ska bli. 

Våra kanoter

Vill ni veta mer om klubbens alla olika kanoter och deras egenskaper rekommenderar vi er att kolla in vårt anläggningsregister.

 • Havskajaker
  Tur
 • Motionskanot
  Motion
 • Surfski
  Lek
 • SUP